O nama

IN LAB j.d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji, servisu i održavanju nekoliko svjetskih proizvođača mjerne opreme i instrumenata. Autorizirani i verificirani partneri poznatih svjetskih brendova.

Za koje pružamo potpunu tehničku podršku i osiguravamo servis, kao i obuku za rad sa svim zastupljenim programima.
Opremom poput SILOSA, SUŠARA, TRANSPORTNE OPREME, UZORKIVAČA, VLAGOMJERA, NIT/NIR ANALIZATORA i POPRATNE LABORATORIJSKE OPREME.
Zatvaramo cjelokupan krug proizvoda i usluga kako bih Vam omogućili potpuno i kvalitetno riješenje.

Jučer

IN LAB j.d.o.o. osnovana je kao tvrtka za zastupanje svjetskih tvrtki iz domene laboratorijske analize žitarica , prehrambenih proizvoda , kao i meteorološke opreme. Godine 1992. postajemo zastupnici tvrtke DICKEY-john USA za područje Republike Hrvatske i Republike Slovenije. U jesen 1993. godine otvaramo poljoprivrednu ljekarnu , te se specijaliziramo u domeni voćarstva -vinogradarstva i vinarstva. U ovoj domeni organiziramo niz stručnih predavanja za razvoj voćarsko- vinogradrske i vinarske proizvodnje. Godine 2000. otvramo i maloprodaju telekomunikacijske opreme Panasonic, kao ovlašteni distributer za područje Požeško Slavonske Županije tvrtke Alea d.o.o. i ovlašteni Partner tvrtke VIP net d.o.o. na istom području.

Danas

Tvrtka danas ima nekoliko zastupničkih programa kao npr: Perten (mjerna oprema), Stable Micro Systems (svjetski poznati texture analizatori), Prive (silosi za srednja i velika gospodarstva), Spectrum (meteorološka tehnika u službi poljoprivrede), TPLG (automatski uzorkivači). Otvorili smo i opremili i naš laboratoriji u kojem vršimo servis i umjeravanje vlagomjera.
Neke od najvećih hrvatskih tvrtki, naši su poslovni partneri. Drugi dio našeg poslovanja odnosi se kompletan servis i tehničku podršku za sve navedene brendove s kojima radimo. Tvrtka danas ima 5 zaposlenih koji se konstantno usavršavaju u svojim poslovima kroz stručne seminare.

Sutra

Našu budućnost vidimo u zastupanju svjetski poznatih proizvođača laboratorijske opreme za specijalne namjene, za što smo već početne predradnje i ostvarili otvaranjem našeg laboratorija.

Tehnička podrška, servis i obuka korisnika naš su primarni cilj.


Puni naziv tvrtke: IN LAB j.d.o.o. za trgovinu i zastupstva

Skraćeni naziv tvrtke: IN LAB j.d.o.o.

Pravni oblik: Jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću

OIB: 72450699847

Matični broj subjekta (MBS): 030159470

Registarski sud: Trgovački sud u Osijeku – stalna služba u Slavonskom Brodu

Registarski broj: Tt-99/523-3

—–

Opće informacije:

Direktor: mr.sc. Darko Šajnović

Mobitel: +385 (0)91 461 1136

E-mail: darko.sajnovic@in-lab.hr

Web: www.in-lab.hr