TDI

Bacchus3

Infracrveni analizator ( FTIR) ( Ručna i automatska verzija ) Specijalno dizajniran za analizu u: kontroli zrelosti, berbi, mošta i fermentacije mošta, pjenušavih vina, gotovih vina, prirodnih slatkih vina. Prikladan za rad u laboratoriju ili na prijemu u berbi. U prijemu, moguće povezivanje sa filtracijskom …

Bacchus3 Više »

Bacchus 3 Multispec

Infracrveni analizator FTIR i UV ( Ručna i automatska verzija) Istodobno pruža IR i UV vidljive spektre apsorbancije Specijalno dizajniran za analizu u: kontroli zrelosti, berbi, mošta i fermentacije mošta, pjenušavih vina, gotovih vina, prirodnih slatkih vina. Prikladan za rad u laboratoriju ili na prijemu …

Bacchus 3 Multispec Više »

Alcoquick 4000

Brzo i izravno mjerenje % alkohola, gutoće i suhog ekstrakta u vinu Alcoquckov sustav mjerenja 4000 temelji se na inovativnom patentiranom spektroskopskom mjernom postupku koji omogućuje izravno mjerenje etanola u vinu, koristeći infracrvene spektralne pojaseve posebno odabranje u blizini infracrvenog (NIR). Dugotrajna priprema uzorka više …

Alcoquick 4000 Više »

Miura One

Kemijski analizator Najmanji raspon, sa svim značajkama najvećih Automatski multiparametrijski analizator za kemijsku analizu svih vrsta vina i mošta enzimskim, kolorimetrijskim i turbidimetrijskim metodama. Analizator se isporučuje sa svim već analiziranim analitičkim parametrima i reagensima spremnim za upotrebu, čime se omogućuje neposredno pokretanje i jednostavan …

Miura One Više »

Miura 200

KEMIJSKI ANALIZATOR VISOKIH PERFORMANSI Niski troškovi analize i visoka točnost Automatski multiparametrijski analizator za kemijsku analizu svih vrsta vina i mošta enzimskim, kolorimetrijskim i turbidimetrijskim metodama Analizator se isporučuje sa svim već analiziranim analitičkim parametrima i reagensima spremnim za upotrebu, čime se omogućuje neposredno pokretanje …

Miura 200 Više »

Jolly 102 Colour

POLU-AUTOMATSKI KEMIJSKI ANALIZATOR Idealan za male vinare u potrazi za kvalitetom Polu-automatski analizator za enzimatske, kolorimetrijske i turbidimetrijske analize, za sve vrste vina i mošta. Pogodno za kontrolu procesa proizvodnje vina i kvalitete gotovog proizvoda. Tehničke specifikacije Jednostavno korištenje i nista cijena analize, idealna za …

Jolly 102 Colour Više »

Criosmart

MJERENJE STABILNOSTI VINA Sve značajke u malom prostoru Najbrži i najpouzdaniji način testiranja vina, u najnepovoljnijim uvjetima s maksimalnom točnošću. Može procijeniti stvarni potrebni tretman za svako vino, drastično smanjujući potrošnju vremena i energije. Sustav Peltierovog efekta može sniziti temperaturu do -4 ° C za …

Criosmart Više »