Ta.Hd plus

TA.HDplus je instrument za testiranje snage do 750 kg.

Može mjeriti gotovo sve fizičke karakteristike proizvoda kao što su tvrdoća, lomljivost, adhezija, čvrtoća gela, rastezljivost hrane, kozmetika, lijekovi, gelovi, ljepila i ostali potrošački proizvodi.

TA.HDplus se uobičajeno koristi za mjerenje i kvantificiranje temeljnih, empirijskih i imitativnih testova u kompresiji i napetosti, pokrivajući one koje se odnose na analizu teksture, svojstva materijala kao i učinke reologije krutih, polukrutih, viskoznih tekućina, praha i granuliranih materijala.

TA.HDplus nudi maksimalnu snagu od 750kg i paket, tvornički kalibriranih nosivih mjernih ćelija do 0,5kg. Može izvesti precizno ispitivanje na nekoliko grama, bez ugrožavanja točnosti, pružajući potrebnu krutost za prilagođavanje mjerenja znatno veće sile za primjenu u teškim uvjetima.

Veće površine za ispitivanje i raspon visine nude mogućnost testiranja mnogo većih uzoraka unutar okvira s dva stupca, što ovaj instrument čini očitim izborom za korisnike koji ispituju širok spektar proizvoda ili za one koji imaju neizvjesna buduća testiranja proizvoda.

U kombinaciji s jednostavnim programom Exponent, ovaj svestrani instrument iznimno je dobro oblikovan za dugotrajnu pouzdanost i točnost.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  • Kapacitet sile: do 750kg
  • Rezolucija sile: 0.1g
  • Mjerne ćelije: 0,5, 5, 10, 30, 50, 100, 250, 500, 750 kg
  • Raspon brzine: 0,01 – 20mm/s
  • Maksimalni otvor: 550mm
  • Maksimalno prikupljanje podataka: 500pps